Monday, April 24, 2006

Back in business...

En lång härlig helg i Göteborg toppad med ett besök på olympiatravet har gjort gott för själen.
Tillbaka på det sakta sönderfallande apoteket är det inte lika trevligt. Här snackar vi diktatur.
Nog om det eländet. Nu ser vi fram emot sommaren och min första valrörelse. Det ska bli intressant att få följa och delta på nära håll.
Det mest primära idag är att jobba fram Arsenal till final i Champions league. Alla tummar hålles.
Dagens låt är "Min Syrra" med The Abalone Dots.

Nog från mig....ha en härlig dag alla därute.

Wednesday, April 12, 2006

Skärtorsdag..

Dagens låt: "Now you´re gone" The Spongetones.
Imorgon ska jag spendera en ledig dag i Kalmar. Först blir det troligen fotboll och Kalmar-GAIS där jag tror GAIS kan dra det längsta strået, jag tippar 1-3.
Sen på kvällen drar vi till Palace och bevittnar SATOR.......Don´t miss it.
Superettan drar igång. Där får jag i brist på annat hålla på Quiding. En elitklubb som kan få hela A-truppen mangrant att ställa upp frivilligt två hela helger i början av november för att gräva upp gräsmattan, de förtjänar respekt. Det är hjärta och engagemang.

Tuesday, April 11, 2006

Kärnkraft..

Kärnkraft vill drygt 50 % av svenska folket ha kvar. Rätt skött är kärnkraften bättre för miljön än kol och olja. För varje dag blir den säkrare och miljövänligare. Och billigare.
Grattis Frölunda.
Dagens låt "Goodbye my love" The Stiffs

Monday, April 10, 2006

0-0

0-0 slutade derbyt igår. Det var i det stora hela rättvist. Båda lagen kan bättre och kommer att visa det framöver.
Dagens låt i bilen till jobbet. "How does that grab you darling" med Bazooka i en riktig stenkross version. tänk att 5 så väna damer kan låta så härligt tungt och rått.
En av mina musikervänners första reaktion på mitt politiska engagemang var att jag skulle se till att förbjuda dålig musik! Det är en väldigt lätt uppgift, not. I och för sig är det den dåliga musiken som ger bränsle att skapa något bra, eller?
Lyssna på Flamman, sensationell svensk rock.
Jag undrar var Östra Småland hittar alla gamla reliker till ledarskribenter? Är det på ledarskribenternas överskottslager? Ja, jag undrar.

Sunday, April 09, 2006

Målvaktstabbe.

Det var en målvaktstabbe som räddade en oförtjänt poäng till Kalmar FF i Gävle igår. Den tavlan stod Mattias Hugosson för. Missförstånd eller felkoppling i hjärnan är frågan då Hugosson istället för att plocka ner trasan duttade ut den till Fredrik Petersson som avslutade vasst.
På Nya Ullevi var det lika glest som på Miljöpartiets möten och det beror väl på att Häckens fåtaliga supportrar inte lämnar Hisingen i första taget.
Medborgargarden. Det är inget som ska få finnas mer än som uppgiftslämnare. Jag har full förståelse för om folk känner sig otrygga. Det är ändå inte bra att ta lagen i egna händer och skapa små lokala "vilda västern". Det är polisens jobb. Mer poliser överallt. Rösta på (Fp) så ordnar vi det.
Dags för en tidig vecka med uppklivande i ottan. Det får gå då jag är ledig nästa. I kväll är det Derby mellan Sveriges för dagen bästa fotbollslag. Dif-Hif.
På fredag gästar Sator Kalmar, helt lägligt nu när de provar för trackslistan. Gå in och rösta på Sr:s hemsida.

Wednesday, April 05, 2006

Fotboll..

manager spel online...gratis
www.xperteleven.com
liga id 22368 eller liga id 33036 alla välkomna.
Förbjud snö i Kalmar efter 31/3.

Snö.................

igen.
Hammarby-Helsingborg 4-2 Ren lycka
Ikväll är det dags för returmötet Juventus-Arsenal. Det blir till att dra ner persiennerna, koppla ur telefonen och skicka damen i säng så att full koncentration kan nås för att lotsa Arsenal till en viktoria.
Basse påstår att Tottenham är ett fotbollslag! Den gick ingen på va?
Andreas Johnsons låt är fortfarande den bästa av melodifestivallåtarna.
www.abalonedots.com
www.thebuckshots.net
Gå in och lyssna, det är en order.
Konstgräsplan i Emmaboda. Den placerar de på samma plats där det nu ligger en fungerande grusplan. Varför inte lägga den bredvid grusplanen? Det hade varit logiskt tycker jag. Tänk så mycket utrymme för alla lag.
IK Brage ligger mig varmt om hjärtat, sen kommer Hammarby IF.
Haberdasher och All American Boy är bra spikar på V64 ikväll.
Cecilia Bartoli, opera när den är som bäst.