Thursday, September 28, 2006

Anna

Boten Anna alltså. Fy fan sicken skit. Rena rama dagis musiken. Att ens jämföra som de gör i en kvällstidning är absurt. Jämföra med Snäckan alltså, från idol. Snäckan kan åtminstone sjunga. Basshunter njut nu för snart är du borta.

Hockey...

Jag tycker hockeyn börjar arta sig igen. De nya reglerna är i längden bra för hockeyn. Det som varit med styrspel, fasthållningar och hakningar är inte ishockey. Ishockey ska spelas med stark skridskoåkning, teknik och tufft spel med kroppen(inte klubban). "Lill-Strimma" var ett härligt exempel på det, snabb, teknisk och höfttacklingar som fick tom mig att jubla som supportade motståndarna. Lag som HV 71 och Linköping med stora starka spelare som byggt spelet på att haka och hålla fast får problem i början men de har några riktiga spelare som kan ta tag i det också.
Jag tippar Timrå, Modo, Färjestad och Brynäs som guldaspiranter den här säsongen.

Wednesday, September 27, 2006

Leksand

Leksand hade drygt 6000 åskådare i hockeyallsvenskan, det kan jämmföras med till exempel Kalmar FF i fotbollsallsvenskan som hade drygt 4000 i förra matchen. Leksand spelade premiär i näst högsta serien och Kalmar i högsta serien i kamp om medaljer. Varför blev det sådan publikskillnad?
JO! Leksand kan kombinera resultat med underhållning. Kalmar är enbart tråkiga. Publiken förstår sådant.
Om fotboll. Ge tillbaka Hammarby de tre poängen. Om allsvenskan ska avgöra på kontoret i Solna så är vi snett ute. Det kan inte heller vara kul att spela eller bevittna allsvenskan om man inte vet vad matchen egentligen gäller. Bojkotta allsvensk fotboll tills sporten får styra.
Det ska självklart bestraffs när det sker incidenter men inte med poängavdrag.

Anna Sjödin ta ditt straff. jag jämför med en av tjejerna i Carl-Jans änglar som kom full till jobbet. Hon bad om ursäkt och sa "jag trodde inte jag var så berusad som jag var, det kändes inte så". Anna det kanske är lika dant med dig, omdömet var inte det bästa vid incident tillfället.

Thursday, September 21, 2006

Rydström..

Henrik ja, han som ska vare en förebild och idol för många yngre tycker det är helt ok att kalla andra människor "AS". Det tycker jag är förkastligt och om det vore lite stake i Kalmars styrelse så skulle de uppmana honom att be om ursäkt. Fy på dig Henrik! väx upp och bete dig lite moget.

Hmmmm??

Jag undrar vad Håkan Juholt menar med det han sa till en Kd kille som är fackligt engagerad och frågade Håkan om det inte var meningen att en Kd anhängare kunde engagera sig fackligt? Det tyckte inte Håkan!! "Alla ska med", inte i Håkan Juholts värld.
Alla ska oavsett politisk sympati engagera sig fackligt. Det är helt sjukt att LO betalar mångmiljonbelopp till Sossarna. Det är nästan att beteckna som stöld att ta av medlemmars pengar för att bekosta partipolitik. Det kan jag säga med säkerhet att inte många medlemmar är medvetna om. Fråga medlemmarna innan pengar delas ut till LO.

Skönt..

ja att bli av med Göran Persson. Det har gått stå i S politik där de stått och stampat i många år. De bråkar om ersättningar hit och dit. Det är att underhålla ett problem istället för att försöka lösa det. Löser man problemet (arbetslösheten) så blir det mer resurser till åtgärder till de som står utanför arbetsmarknaden eller behöver hjälp på andra sätt. Görans konstgjorda andning med skrämselpropaganda håller inte i längden. Själklart ska alla klara sig och ha mat på bordet.

Thursday, September 07, 2006

Marit.

Du behövs nu Marit.
Det stormar i Fp toppen och då behövs allas våran egen morsa som kliver in med sitt sunda förnuft och jävlar anamma. Nu ska skutan styras upp.