Monday, June 01, 2009

Cirkus Emmaboda

Köpet av glassamlingarna skulle beslutas i kf igår. Intet blev av detta då inte ärendet i laglig ordning kungjorts. Vänstersidan ville ändå debattera och besluta i frågan då de ansåg den så viktig.
Om ett ärende är så viktigt så tycker jag att det minsta man kan begära är att det sköta efter alla konstens regler så att inga tvivel förekommer.
Dåligt skött är det i alla fall. Tycker inte S och V ska gnälla när de själva gjort fel. Nån kallade det svek mot Bodaborna, ja men sveket kommer från de som misskött ärendet.

Sen kan jag personligen tycka att det inte hade varit några problem att debattera och ta ett beslut. Men regler och lagar ska gälla.

2 comments:

Nicke Grozdanovski said...

Jag tyckte det var ett svek mot bodaborna som hade tagit sig till fullmäktige salen för att ta del av diskussionen och beslutet. Hade vår kära opposition varit eniga med oss hade de aldrig brytt sig om att hänvisa till kungörelsen.

Det har senare framkommit att de är kritiska till inköpet av glasamlingarna och de beskedet ska man se i bakgrunden till Christer Jonssons agerande i måndags.Hans agerande var om något (C)irkus.

Mats said...

Se det så här Nicke. Är en fråga tillräckligt viktig gör man allt för att allt ska gå rätt till. S i Emmaboda har agerat nonchalant många gånger tidigare och det är inte bra.

Glassamlingarna ska stanna i glasriket helt klart. Det är en del av vår framtid inom turismen.