Thursday, April 08, 2010

Ditt och Datt.

- Lite synd att Krösus Sork och hans kumpaner i HV 71 gick till final i hockeyslutspelet, Skellefteå hade varit ett trevligare alternativ. Skellefteå med en bunt juniorer och en betydligt sparsammare budget än bibelgossarna från Jönköping. Att sen Skellefteå har en hockeykultur som sitter så hårt att tidens tand gnager utan framgång i jämförelse med smålänningarnas hockeykultur som kan jämföras med flagnande färg på ett utedass.

- Djurgården grejade en finalplats och är ett frejdigt lag. Gillar normalt inte 08-orna men i år har de charmat mig.

- Varför inte flytta valet från September till Maj så att vi slipper allt jävla politikergnäll över semestrarna i alla fall.

- Leif Pagrotsky och hans anhang i den rödgröna häxblandningen ser ut som om kulturen kommer att omfatta syföreningar, Roland Cedermark och hembygdsmuseum. Det uppställningen borde skrämma bort kulturintresserade under 50 år. Tycket i och för sig inte att alliansens alternativ är mycket bättre. Nu får kanske Pagrotsky chansen att supa på gratissprit och bli dryg igen. Tack för senast Leif trots att du antagligen inte kommer ihåg det.

- Superettan drar igång och alla tummar hålls för Brage som har chansen att överraska.

- McDonalds och Burger King borde skämmas och erläggas rejäla och kännbara viten för att inte skärpt till sig när det gäller lokalvårdarfrågan.

- Tror någon förutom de mest insatta att den rödgröna häxblandningens politik ska fungera bättre här i landet än i Storbritannien, Grekland och Spanien?

- Maharajah på Mantorp imorgon är helgens sportsliga höjdpunkt.

- Alliansen i Emmaboda (C, M och KD) verkar sakna en riktig ledarfigur.

- Jag ska jobba helg med ledigt lördag eftermiddag och då blir det trav och fotboll.

- Helgens musik blir The Who.

- Tycker fortfarande att Lasagne är för jäkla gott.

- Beroendecentrum måste utvecklas. Anders Henriksson måste sluta ljuga.

No comments: