Sunday, August 20, 2006

Tidsbrist!!!!!!

Just nu känns det som om jag skulle behöva dubbla dygnets timmar.
Sjösättningen av Apotekets största projekt någonsin närmar sig med stormsteg och spänningen närmar sig zenit. Parallellt med det är det en valrörelse som pågår. Där finns tyvärr inte tiden jag skulle behövt. Dessvärre är jag ensam i Emmaboda så det blir en sparlåge valrörelse med förhoppningsvis en eldig avslutning. Punktinsatser kallas det, vem vet om inte den oortodoxa metoden fungerar? Till nästa val så ska jag se till att vi är fler i Emmaboda...så är det bara.

Arsenal vilken njutning, synd att det inte resulterade i 3 poäng också. Jag hade tänkt att försöka se några allsvenska matcher i höst. Efter att ha sett Arsenal igår så vet det fan om det blir så? Nej det är för dyrt med allsvenskan. För den underhållning som bjuds så borde ett rimligt inträde vara 20 kr. Cupfest för Kalmar FF mot Norrköping står det i annonsen. 140 kr för sittplats. Alla har vi olika definition på ordet fest.

Igår satt en socialdemokrat i tv och pratade skola. Han sa " vi kan inte identifiera problemen i skolan och då är det svårt att göra något". Där försvann det alternativet i valet. Rösta på Folkpartiet de vet vad problemen i skolan är.

S hemsida i Emmaboda har i 9 år legat på kommunens server. Att det får ske och att ingen har någon aning om det är lika troligt som att Ben Johnson inte var dopad. Att förneka vetskapen om det är att bevisa sin egen dumhet.

En liten topplista.

1. Arsenal
2. Toy Dolls (samlingsskiva med det gamla plojbandet, underbart)
3. Nytt jobb snart. Är det någon som behöver en ledare, organisatör och administratör av världsklass)?
4. Valet 2006 (är inte Perssons soppa han bjuder på väldigt tunn)?
5. Going Kronos

No comments: