Sunday, September 23, 2007

Allsvenskan mm

Tidningarna skriver sida upp och sida ner om allsvenskan. Sitter supportrarna hemma och läser och inte har tid att besöka de folktomma arenorna. Tvåtusen här och tvåtusen där. Aik drar runt 10 000 och Kalmar drygt 4000 trots att de är med i guldstriden. Tråksvenskan kanske vi ska kalla den.

I dagens fotboll gäller det att vinna med stil. Som förr att gneta sig till "viktiga" poäng håller inte i längden, nu vill publiken underhållas. Tråkiga Kalmar kom tillbaks och publiken stannade hemma. Tillfälligheter? Jag tror inte det.

Malmö förlänger inte med Åkeby. Rensa bort Borg, Madsen och kompani också. Det är där bristen ligger. Det gäller Öster också, ledningen sportsligt håller inte måttet.

IK Brage snart i ettan.

Norrköping, Sundsvall och Häcken. Jo, jag tror det slutar så. Räkna bort Ljungskile gör jag dock inte.

Skicka hem alla brassar Kalmar, nej förresten spar Santin. Kostnaden för alla dussinbrassar ligger troligen i paritet med vad de fick för Ari. enda förlusten är sportslig.

"Humle" Bergstrand och "Dumle" Rydström skriver Östran, KUL.

Härligt med Norrköping tillbaka i allsvenskan, publikmässigt är väl ökningnen 300 % i jämförelse med Trelleborg. Fotbollsmässigt och intressemässigt 3000%.

Det blir nog Aik till slut i alla fall.

Arsenal vinner Premier League, vilket härligt lag. Kan de vinna Champions League också?
Adebayor är vassare än Henry som är på väg ner. Smart ekonomiskt gjort av Arsenal att sälja i rätt läge.

No comments: