Sunday, September 21, 2008

Sport sport sport

Grattis Garland Kronos och Lutfi Kolgjini till segern i Åby Stora Pris. En fantastisk prestation.

Lika fantastisk var inte Åke Svanstedt som körde med huvudet under armen i samma lopp och kostade hästens ägare många sköna tusenlappar av ren tjurighet, väx upp Åke.

Speedwayförbundet är oroliga över återväxten inom sporten. Tror jag det, en sport med så mycket utländska förare som det är. Få inhemska förare att identifiera sig med och små chanser att få köra i eliten är två bidragande orsaker till den dåliga årerväxten.
Maximera antlet utländska förare i elitserien till 2 per lag och satsa ungt och lokalt.

Ruskar på huvudet åt Frölunda som återigen försöker vinna elitserien via plånboken, går ju bra. Och sen läste jag att prognosen sprack direkt då publiksiffran låg 500 personer under budget redan i hemmapremiären, kan bli en dyr säsong.

Heja Brynäs. HV71 Hahaha.

Trots att fotbollsförbundet gör allt för att Kalmar ska vinna cupguld genom att få fördelen av hemmaplan mot Blåvitt för andra året i rad i finalen. Hur tänker förbundet? Sen undrar de varför cupen genererar så dåligt intresse. Bra publiksiffra i alla fall.
Låt alla lag som deltar i seriespel delta i cupen. Fri lottning. Speciella cupdatum (lördagar). De högsta serierna kan klämma in ett par veckoomgångar.

No comments: