Friday, May 14, 2010

Elake Egon strikes again.....

* Tyvärr Hammarby så är ni för dåliga för att gå upp i Allsvenskan i år. Hela spelidén är kass. Tre hemmamatcher i rad har ni fått stryk av bättre LAG. Ny tränare tack.

* Jaél är ett minne blott i Kalmar. Värvningarna de senaste säsongerna har varit under all kritik. Var det bara tur att de hittade César och Ari?

* Hur tråkigt är det inte med hockeyvm? Hittills har jag inte sett en enda match och saknar det inte speciellt mycket heller.

* Kan inte se hur Aik ska klara sig kvar i allsvenskan med den inkompetenta trupp de har nu.

* Ska vi äntligen bli av med Trelleborg.

* Ikväll Degerfors - IFK Norrköping, en klassiker som tyvärr utspelar sig i superettan. Ställ mot det allsvenska höjdarmöten som Trelleborg - Mjällby och BP - Häcken. Vilken serie är hetast?

* Speedway. Det är en idrott som har fler polska förare än svenska i elitserien! Vi kan numera kalla den polska elitserien. Inför genast en gräns på maximalt två utländska förare i varje lag.

* Nästa helg ska jag se en allsvensk match i fotboll. Det blir inte i Kalmar utan i Göteborg och på Hisingen där de inte skinnar en på entréavgiften, 100 kronor billigare än i Kalmar. Allt är dyrt i Kalmar förresten.

No comments: