Tuesday, August 03, 2010

Blandtramset fortsätter..

I brist på bättre innehåll så blandar och ger vi lite igen.

* Läser att kajfestivalen i Mönsterås tycker att det var konstigt att det bara kom 700 besökare till festivalen i helgen. Det trots att som de säger hade bra artister.
Artisterna var bland annat Magnus Carlsson och Style. Där är svaret att det kom bara 700 besökare. Två artister som kostar betydligt mer än de smakar.

* Emma Green vilken tjej. Den blicken hon hade under höjdhoppsfinalen var inte att leka med. I övrigt var det ett ganska taffligt Em ur svensk synpunkt.

* "Över Alla Gränser" har jag blivit inbjuden till. Vet inte vad det innebär eller var det hela kommer att utmynna i. Första informationen kommer den 10/8 klockan 19.00 på torget i Emmaboda. Spännande.

* Kalmar kommun JO anmälda för att det ställt in ett kommunfullmäktige på grund av ärendebrist. Detta trots att det finns en rad motioner och drygt 100 obehandlade medborgarförslag. Tycker det låter konstigt att ställa in på grund av den orsaken de gör.

* Kalmar FF, IFK Göteborg och Aik kan snart tacka för sig i det europeiska cupspelat och alla kvarvarande tummar får hållas för Elfsborg.

* Det händer betydligt mer i superettan än i allsvenskan. Har skrivits här förut och gäller fortfarande.

* Tycker att skillnaden mellan blocken blir mindre och mindre för var vecka som går.

* The Ark får ställa in för att de säljer för få biljetter. Förstår det. En tunn soppa är det.

* Amy Adams.

* Förbjud hundrasister.

* Dagens ägg: Löskokt.

* Dagens deckare: Hårdkokt.

No comments: