Saturday, December 22, 2007

Julklappar

Lessebo kommun fick ett hårt paket då de förlorade i kammarrätten angående investeringarna i Kosta. Man kan tycka vad man vill om de affärerna men helt klart gynnas ett företag i den här frågan. Jag tror inte det finns en chans i ........ att de vinner i regeringsrätten heller.
Jag tycker det finns utrymme för vissa kommunala bolag men i det här fallet tycker jag nog att det finns förutsättningar att få in intressenter utifrån att bygga ett hotell. Det borde vara en lukrativ chans i ett område under expansion.
Ett område där jag absolut tycker att det är berättigat med kommunala bolag är bostäder. Visst ska alla ha rätt att äga sin bostad men det betyder inte att vi ska ta bort alternativet att hyra för de som så önskar.
Folkpartiet ska lämna alliansen pronto. Fp står för frihet och valmöjligheter och det är så långt bort som man kan komma från regeringens politik som vill förbjuda saker till höger och vänster, till exempel privata sjukförsäkringar. Där stjäl de från oss vanliga dödliga igen.

Allianstramsarna i regeringen håller som bäst på med att vinna valet åt Sossarna genom att sparka på de svaga i samhället. Alla har vi någon som hamnat i kläm med regeringens förtryckarpolitik och ser det som en självklarhet att ändra på de dumheterna.
De röstar inte för att få något utan för att slippa något.

No comments: