Friday, March 14, 2008

Lördagskaos

Väldigt blandad kompott idag.
Drömmar, rulltårta med hallon/rabarberfyllning, havrekakor, hasselnötslängd, chokladtårta, rulltårta med chokladdkräms fyllning, gräddtårta och blåbärssnittar är bidraget till dagens 80-års kalas där även smörgåstårta serveras. I sällskapet finns 5 byrackor.

Blockad mot McDonalds i Nybro för att de inte vill ersätta de städare som fått för dåligt betalt av ett städbolag. Helt fel av fackförbundet Syndikalisterna. Även om McDonalds gjort fel och har moraliskt ansvar så är det trots allt städbolaget som hade arbetarna anställda som ska betala, det går inte att ge sig på tredje part. Det är sånt här som ger fack hatarna vatten på sin kvarn.
Facket skyller på att de inte får tag i städbolaget. Se då till att söka lite bättre än att ge sig på ett företag som bara gjort ett moraliskt fel. Däremot borde McDonalds anställa städarna själva och de dem avtalsenlig lön.

Tre luringar till travet idag: Avd 1: 10 Bentley Star D, Avd 4: 3 Amor Even och i sista avd 7: 11 Maid For Tag. Bra spik är i avd 5: 10 Superior Dust.

Melodifestivalen ikväll och det står mellan Charlotte Perrelli, Sanna Nielsen och BWO. Magkänslan säger att det är dags för BWO.
Vinner Christer Sjögren har jag lovat emigrera, tips på något schysst land/ställe?

HV 71 är lite skakat mot Skellefteå, Jämtin gnäller som en gammal kärring.
Färjestad spelade skitfult med mycket fula armbågar ofta efter avblåsning mot Frölunda senast, minst lika fult som Holmqvist dumhet, som dock blev provocerad av Wallin som borde blivit utvisad. Bort med Färjestad.

Åsa Fång i Så ska det låta. Vilken röst och vilken bredd, kanon Åsa.

Jag har fortfarande inte kommit på vad KD är bra för?

På måndag börjar jag mitt nya jobb, ska bli skitkul.

3 comments:

Nicke Grozdanovski said...

McDonalds har också ett stort ansvar eftersom de anlitar städbolaget. Jag stödjer Syndikalisternas kamp för att uppmärksamma städarnas svältlöner så aldrig mer att jag går och äter på McDonalds.

Mats said...

Håller med att McDonalds borde anat ugglor i mossen, trots allt är det städbolaget som avlönar arbetarna och har gjort fel. Syndikalisterna borde agera bättre och sköta den efter lagens regler så de inte gör samma fel som McDonalds. Det är en knepig fråga det där.
Det skulle aldrig falla mig in att käka där.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.